Genoeg Projecten

Ik word blij van inwoners die met elkaar de handen uit de mouwen steken. Van sociaal ondernemers die met de buurt willen ondernemen.
Soms groeit een initiatief en is er een gebouw nodig, wil je een rol in een gebiedsontwikkeling of heb je anderszins ruimte nodig. En dan vind ik het echt leuk worden.

De rode draad in “mijn” projecten is maatschappelijke meerwaarde. Dat kan variëren van stichting Het Wijkpaleis in Rotterdam tot het ondersteunen van inwonersinitiatieven vanuit de provincie Drenthe.

Meestal help ik met projecten in het vastgoed- of gebiedsontwikkeling. Daarnaast geef ik ook cursussen en vind ik het leuk mijn kennis en ervaring te delen met studenten.

Hieronder een selectie van opdrachten.

Maak kans op 24 uur gratis advies

Regelmatig kom ik inspirerende initiatieven tegen. Een groep mensen die impact wil maken op de omgeving. De drempel om een goede ervaren adviseur in te schakelen kan hoog zijn. Vanuit mijn rol als maatschappelijk betrokken adviseur wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Maakt jouw bouwproject de wereld een beetje mooier? En kan je mijn hulp gebruiken maar heb je daar eigenlijk het geld niet voor?
Neem dan contact met mij op en overtuig mij van jouw idee.

You have Successfully Subscribed!